Vyrez3.jpg
Logo.jpg

... pro záchranu kruhové pece a aktivní život v obci

SEJDEME SE U BETLÉMA

SEJDEME SE U BETLÉMA je projekt, jehož záměrem je vytvořit společnými silami malých i velkých Jenkováků během roku 2016 základ pro společný jeníkovický betlém. Betlém dostane v adventním čase své místo pod jeníkovickým vánočním stromem. Těšíme se, že nás betlém bude provázet i v dalších letech a že jej pak každoročně obohatíme o nové prvky.

Projekt SEJDEME SE U BETLÉMA finančně podpořila Nadace VIA v grantovém řízení Regionálního fondu rozvoje Poštovní spořitelny s podtitulem "souSedíme si" pro rok 2016 a obec Jeníkovice.

Co nás v rámci projektu v roce 2016 čeká?

* Společný výběr podoby betlému – návrhy a následné hlasování (únor - březen 2016)

* Akce pro děti i dospělé, v jejichž rámci bude betlém postupně vznikat - práce se dřevem, textilem, hlínou, … (březen – září 2016)

* Možnost individuálního zapojení dle vlastních možností každého, kdo se zapojit bude chtít (březen – září 2016)

* Slavnostní odhalení jeníkovického betlému při rozsvěcení vánočního stromu na začátku adventu 2016

Projekt je nyní v přípravné fázi, na první akci se můžete těšit ve druhé polovině února či začátkem března. Pokud máte chuť aktivně se zapojit do příprav i realizace projektu, kontaktujte nás!
Sponzoři projektu:
Logo%20Nadace%20Via%20_BAR.jpg
Poštovní%20spořitelna_jpg.jpg
detail_znak.png
Name
Or visit this link or this one